Ontwikkeling En Toepassing Van Aardgas

10Ontwikkeling-En-Toepassing-Van-AardgasDe Nederlander betaalt meer voor zijn aardgas dan de meeste andere burgers uit Noord-West Europa. De betrekkelijk hoge gasprijs wordt enigszins gecompenseerd door het Nederlandse stroomtarief, dat onder de goedkoopste tarieven van Noord-West Europa valt.

De aardgas-industrie is booming. In het laatste decennium, nieuwe technologie waarmee energie bedrijven om aardgas uit schalie is extraheren elektriciteit aardgas 70% minder duur gemaakt , zo natuurlijk mensen zijn enthousiast. Echter, veel milieuactivisten sterk gekant tegen de methoden van winning van aardgas, een proces genaamd hydraulische breken, of fracking. Verdedigers zeggen dat aardgas een veel beter alternatief voor steenkool, en omdat zon en wind zijn niet klaar om kolen omver te werpen, moet milieuactivisten meer te accepteren. Aangezien beide kanten zijn zeer gepassioneerd, is het gemakkelijk voor desinformatie rond te krijgen gegooid.

Als Oil & Gas Exploratie bedrijven, veelal buiten de staat, gasvelden hebben herontdekt in Lee County, NC, zijn ze ook begonnen met het hof landeigenaren één op één in de hoop van het beveiligen van lucratieve boren rechten. De olie- en gasindustrie is onderworpen aan uitgebreide en voortdurend veranderende compliance en regelgeving. Organisaties gevonden om niet compliant zijn, kan worden beboet, gezicht beperkingen om hun bedrijf en schade aan hun reputatie.

Van upstream gas verzamelen, om midstream gas verwerking en downstream aardgas distributie, de continue stroom van aardgas en aardgas producten speelt een cruciale rol in het helpen om schone energie behoeften van de wereld te ondersteunen. Eén bedrijf, Energy Solutions International, heeft de industrie bewezen decision support software, diensten en expertise om te helpen houden deze continue stroom van gas efficiënter bewegen, effectief en veilig naar de overkant elke omvang leidingnet, waar ook ter wereld.

Gas kookplaat zijn geweldig om te koken op :. Instant, controleerbaar en in staat het krijgen van super-hete Jammer dan, dat een nieuwe studie toont aan dat de appartementen met gas hebben stikstofdioxide niveaus drie keer hoger dan de zijkanten van de drukke snelwegen Lachgas,door de m anier,is giftig bij inademing.