Insight: Amerikanen oog goedkope thuis tanken voor aardgasauto’s

InsightEnkele plaatsen op te vullen
De nieuwe eenheden, indien succesvol, kan aardgas een meer levensvatbaar alternatief voor benzine, rijden op de verkoop van de voertuigen.
Er zijn nu slechts ongeveer 66.000 lichte aardgas aangedreven auto’s op de Amerikaanse wegen, volgens het ministerie van Energie, welke voertuigen in brand gestoken door alternatieve brandstoffen tracks. Dat is een fractie van de bijna 200 miljoen lichte voertuigen op de Amerikaanse wegen, volgens het ministerie van Verkeer.
Een van de redenen waarom het aantal zo laag is is een schaars tanken infrastructuur voor gewone chauffeurs. Bestuurders kunnen tanken op slechts 605 openbare gecomprimeerd aardgas (CNG) stations in de Verenigde Staten, tegenover meer dan 120.000 benzinestations.
Terwijl enkele experts verwachten een snelle verschuiving in de totale Amerikaanse vloot, kon aardgasauto’s binnenkort aanvullen elektrische voertuigen in deuken Amerikaanse afhankelijkheid van benzine wanneer wordt het gemakkelijker op te vullen.
Terwijl het aantal kleine consument aardgas auto’s op de weg is veel kleiner dan elektrische voertuigen, hun 200-mijl (322 – km) bereik is tweemaal zo groot als de meeste elektrische auto’s – en ze vullen sneller.
Met de sterke steun van de wil van miljardair T. Boone Pickens, de nadruk tot nu toe is op het omzetten van de vloot voertuigen op aardgas. Bussen, vuilniswagens en andere zware voertuigen kunnen tanken op een centrale locatie voor tussen de $ 1 en $ 1,40 per gallon, $ 2 goedkoper dan een liter benzine.
Elektrisch voertuig verkopen aanzienlijk gestegen in de afgelopen jaren, mede door de thuis tanken opties.
Meer dan 90 procent van de 150.000 elektrische auto eigenaren in de Verenigde Staten te gebruiken thuis plug-ins, detailhandel voor ongeveer $ 1000, niet zoals een variƫrende installatiekosten. Sommige elektrische auto apparaten vereisen een nieuwe 220-volt elektrisch systeem, dat een paar honderd dollar kan kosten.
“Er is waarschijnlijk genoeg ruimte in de markt voor beide soorten voertuigen,” zegt Jay Friedland, wetgevende directeur bij Plug In America, een elektrisch voertuig advocacy groep. “Ik denk dat ze beide verplaatsen benzinevoertuigen.”