Redenen Natural Gas is zo goedkoop

Redenen Natural Gas is zo goedkoopeerste Fracking
Fracking is geen nieuwe technologie, maar de laatste jaren, is het meer kosteneffectief. Jarenlang boorders wist dat gas en olie werden opgesloten in schalierots heel Noord-Amerika, maar het krijgen van het uit de grond in een kosteneffectieve manier was een uitdaging. Dat veranderde allemaal met nieuwe technologie en daardoor gebieden van het land dat eens niet levensvatbaar boorlocaties zien nu werden activiteit die lijkt op de historische goudkoorts.
Gebrek aan vraag van de consument
Momenteel is 31% van alle aardgasverbruik komt van centrales die het gebruiken om elektriciteit op te wekken. Een andere 28% wordt gebruikt voor andere industriƫle doeleinden, maar slechts 19% gebruikt door de consument.
In de nabije toekomst kan dat veranderen. Aardgas aangedreven auto’s en de infrastructuur om deze voertuigen brandstof komt vaker voor, zal de vraag van de consument naar aardgas te verhogen. Dit zal ook helpen om de levering overvloed die waarschijnlijk zal blijven een probleem zijn als meer putten worden geboord pakken.