Goedkoopste Energie Pakketten

20Goedkoopste-Energie-PakkettenGas is een serieuze kostenpost in ieder huishouden en zeker voor uw energiefactuur. De tarieven voor gas liggen fors hoger dan die voor stroom, goedkoop gas is iets waar we allemaal van kunnen profiteren! Houd daarom goed bij welke aanbieder het goedkoopste gas levert. Overstapgids.nl neemt het energie vergelijk voor u uit handen.

Wilt u graag energie van verschillende aanbieders vergelijken? Dan bent u bij Energievergelijker aan het goede adres. Met onze energievergelijker vindt u gegarandeerd de laagste energieprijzen van stroom en gas voor uw adres. Wij vergelijken voor u alle energieleveranciers in Nederland, voor een compleet overzicht van alle energieprijzen. Begin nu met het vergelijken van energie om ongeveer 450 euro tot wel 500 euro te besparen op uw energiekosten! Volgens de ACM is onze site 100% onafhankelijk!

Overzicht met de goedkoopste energie aanbieders, actuele energieprijzen en hoogste welkomstpremies.. dat is waar wij voor staan. 80% van Nederlandse huishoudens betalen nog te veel aan energiekosten en zijn er niet van op de hoogte dat er elk jaar een besparing voor het oprapen ligt.

Minister van Kampen wilt het energieakkoord herzien door nieuwe wetgevingen in te voeren betreffende vergunningen voor windmolenparken. Momenteel is Eneco een nieuw windmolenpark aan het bouwen in Zeeland.

De prijzen zijn gebaseerd op een gemiddeld energiegebruik van 3500 kWh stroom en 1600 m3 gas. Bij deze prijzen is uitgegaan van een keuze voor enkeltarief stroom en gasregio 3. De prijzen voor een dubbeltarief stroom hangen af van je eigen verdeling tussen dag- en nachtstroom.

U kunt zonder veel tijd en moeite de goedkoopste stroom vinden via onze energievergelijker. Wij tonen de totaalkosten per jaar. Binnen een paar minuten ziet u, voor uw verbruik, een top 3 van leveranciers met goedkope stroom.