Overstappen naar Goedkope Stroom

30Overstappen-naar-Goedkope-StroomWaar moet u op letten bij het vergelijken van energieleveranciers? Lees hoe u snel en objectief de beste leverancier vindt.

Ook in 2014 konden leveranciers goedkoop stroom inkopen. Zij profiteren van de import van goedkope stroom die in Duitsland wordt opgewekt uit windenergie en zonne-energie. Ook de historisch lage prijs van steenkool zorgt ervoor dat u profiteert van goedkope stroom.

Goedkoop gas is lucratief, want u kunt hiermee flink besparen op stookkosten. Energiemaatschappijen lopen verrassend genoeg niet te koop met hun energieprijzen, veel vaker geven ze een ‘leuke actieprijs op stroom’ of ‘stroom voor 50 procent korting’. Ook dit zijn kostenbesparende acties, maar u bespaart er niet zoveel mee als wanneer u dezelfde korting zou krijgen op uw gas. Overstapgids.nl rekent exclusieve acties en kortingen door in de totaalprijs. Zo weet u precies waar u het meest goedkope gas kan afnemen.

In onze vergelijker ziet u gemakkelijk en snel alle energie aanbieders van Nederland en ziet u dus in 1 minuut de goedkoopste energie aanbieder. Besluit u over te stappen dan gaat dit ‘omzetten’ automatisch zonder administratieve rompslomp en nooit zonder energie.

De slimme consument kan relatief veel besparen per maand. Uiteraard als gebruik wordt gemaakt van twee energieleveranciers extra administratie werk nodig. Als de gas en stroomleveranciers fouten maken op de eindafrekening kost het de consument extra tijd om het te verbeteren. Echter kan de consument wel gebruik maken van meerdere acties bij verschillende leveranciers.

EasySwitch biedt goedkope stroom via exclusieve welkomstkortingen en/of actietarieven. Leveranciers pakken extra uit om hoog in onze energievergelijker te komen. Uiteraard kunt u zelf op internet op zoek gaan naar goedkope stroom en gas. Bespaar echter tijd en moeite met onze vergelijker van goedkope stroom.