Hoe de Land converteren naar Natural Gas, door T. Boone Pickens

Hoe de Land converteren naar Natural Gas, door T. Boone PickensHet begint met het krijgen in de transportsector. Toen ik begon met het Pickens Plan in 2008, waren er ongeveer 200.000 voertuigen op aardgas in de wereld, nu is er ongeveer 16 miljoen. Die groei komt van overal, maar de VS Plaatsen als Iran en Argentinië. China heeft al 40.000 vrachtwagens op LNG [vloeibaar aardgas], en ze importeren het spul. En hier zijn we in de VS, met meer aardgas dan enig ander land in de wereld, en we zijn niet bezig met een ding over. Het is gewoon geweldig voor mij dat deze domme klokt in DC deze kans niet zien en proberen te profiteren van het.

How to Convert the Country to Natural Gas, by T. Boone Pickens

Het beste ding om te doen is focussen op zware vrachtwagens en geef ze een belastingkrediet. Het zou kunnen werken als een tolweg, wat je een pay-for-systeem noemen. Als je het gebruikt, betaalt u voor het. Dus je geeft deze jongens een pauze om vooraf te converteren naar aardgas vrachtwagens, en dan belasten je het aardgas.

Doe je er aardgas in uw hoek benzinestation. Je zet aardgas in een truck stop. Het is een brandstof die concurreert tegen diesel. Er zijn ongeveer 8 miljoen zware vrachtwagens in de VS Als u deze omzetten naar aardgas, dat verhoogt het verbruik met ongeveer 15000000000-20000000000 kubieke voet per dag. Op dit moment hebben we ongeveer 70 miljard kubieke meter per dag. Zodat extra vraag onmiddellijk zou vergroting van de prijs en krijg oefeningen weer in beweging. Vandaag aardgas is ongeveer $ 2,79 per gallon, in vergelijking met ongeveer $ 4,79 voor diesel. Dat is een enorm voordeel. Maar hier is het ding: Als je aardgas te nemen van ongeveer $ 4 (per duizend kubieke meter) tot $ 6, u alleen verhogen met ongeveer 28 ¢ per gallon. Dus het is schoner met 30 procent en nog steeds goedkoper met bijna de helft.