Informatie over Natrual Gas in de VS

Informatie over Natrual Gas in de VSDe rit naar aardgas te exporteren is eveneens onjuist. Bij de goedkeuring van vier LNG-export terminals, het Amerikaanse ministerie van Energie zei dat LNG-export onwaarschijnlijk dat de binnenlandse gasprijzen zinvol te verhogen. Deze bevinding is gebaseerd op de veronderstelling dat de VS heeft zo’n enorme reserves van schaliegas dat toegenomen marktvraag zal hogere prijzen te vertalen in een grotere productie, niet.
De overheersende opvatting onder gas geologen is dat de VS op lange termijn gasproductie aanzienlijk kunnen toenemen. Bijvoorbeeld, met een binnenlandse levering geschat op 2400 biljoen kubieke voet, het, aos zei dat de VS een, Äúhundred-jaar levering, AU van gas. Echter, sommige analisten beweren dat, hoewel er inderdaad veel gas in de VS schalie, het bedrag dat economisch kan worden opgehaald en geproduceerd in lopende prijzen is veel kleiner.
Shale putten afbrekende snel, met tot 95 procent van de productie-front geladen in de eerste drie jaar. Ook is er onzekerheid over de mate waarin afzettingen zoals de Barnett Shale in Texas bevatten, Äúsweet vlekken, AU – geconcentreerde aderen waar de productie is relatief goedkoop, omringd door veel grotere gebieden waar de putten zijn minder productief en winstgevend. De Energy Information Administration waarschuwt dat zijn eigen projecties van overvloedig schalie, Äúare hoogst onzeker en totdat ze op grote schaal worden getest met de productie putten zo zal blijven., AU.
Dus zelfs zonder prijsdruk van de export, Amerikaanse aardgasprijzen in 2020 misschien wel het dubbele van hun huidige range van $ 3 tot $ 4, simpelweg vanwege hogere kosten van de productie op de huidige vraag niveaus. Op 8 $, de VS, aos huidige concurrentievoordeel, die toegang tot gas levert bij een derde van de betaalde prijs die de Europeanen, verdwijnt bijna. De export zou alleen maar dat de situatie nog erger.
Purdue University onderzoekers Wallace E. Tyner en Kemal Sarica berekend dat LNG-export van 6 miljard kubieke meter per dag zal toenemen binnenlandse prijzen 16 procent in 2035 in vergelijking met een no-exportbeleid. Op 18 miljard kubieke meter per dag, zou de prijs stijgen met 47 procent.
Met olie op $ 100 per vat en aardgas op $ 3,50 per miljoen kubieke meter, 1 BTU gas energie kost ongeveer een vijfde zo veel als een BTU afgeleid van olie. Argentinië, Pakistan, Iran en andere landen van brandstof 15 miljoen auto’s en vrachtwagens met aardgas. In de VS, zijn bedrijven, waaronder DAF Trucks en AT & T Inc investeren honderden miljoenen in voertuigen op aardgas – gecomprimeerd aardgas voor de plaatselijke vloot, LNG voor lange ritten – naar jaarlijkse brandstofbesparing van maximaal $ 40.000 per voertuig oogsten. Honderden nieuwe aardgas tankstations worden gebouwd langs de Interstate Highway systeem.
Absurd Beleid
Toch is de overgang naar aardgas zal worden gestopt in zijn tracks als de Amerikaanse gasprijzen zijn gekoppeld aan volatiele mondiale markten. Inderdaad, als de VS exporteert zijn goedkoop, schoner binnenlandse gasproductie, het zal bijna zeker te duur, vuiler buitenlandse olie te importeren naar het verschil. Dat, AOS een slechte deal – en absurde openbare orde.
Op zichzelf kan de nieuwe LNG-terminal in Freeport, Texas, slechts 3 procent van de Amerikaanse gasproductie te kanaliseren in de exportmarkt, misschien niet voldoende om ernstige schade aan te richten. Maar er zijn nu 19 andere kandidaten voor de export terminals rij achter Freeport, drie reeds goedgekeurd. Als al goedgekeurd, zouden ze toestemming om 39 procent van de Amerikaanse export hebben, aos huidige gasproductie. Zij vormen een grote bedreiging voor een nieuwe Amerikaanse droom – een gebaseerd op een Amerikaanse economie bevrijd van geïmporteerde olie en aangedreven door de binnenlandse gas. En de Amerikaanse regering lijkt bizar geneigd om die dreiging tegemoet