Veiligheidsmaatregelen

veiligheidsmaatregelenEen paar van de veiligheidsmaatregelen in verband met aardgasleidingen zijn:
Aerial Patrouilles – Vliegtuigen worden gebruikt om geen bouwactiviteiten zorgen plaatsvinden te dicht bij de route van de pijpleiding, met name in woongebieden. Ongeoorloofde constructie en graven is de belangrijkste bedreiging voor de pijpleiding veiligheid, volgens INGAA
Lekdetectie – Aardgas detecteren apparatuur wordt periodiek wordt gebruikt per pijpleiding personeel op het oppervlak te controleren op lekkages. Dit is vooral belangrijk in gebieden waar het aardgas niet wordt geodoriseerde.
Pipeline Markers – Tekens op het oppervlak boven aardgasleidingen wijzen op de aanwezigheid van ondergrondse pijpleidingen voor het publiek, om de kans op interferentie met de pijpleiding te verminderen.
Gas Sampling – Routinebemonstering van het aardgas via pijpleidingen zorgt voor de kwaliteit, en kan ook duiden op corrosie van het interieur van de pijpleiding, of de instroom van verontreinigingen.
Preventief onderhoud – Het betreft het testen van kleppen en het wegnemen van belemmeringen voor oppervlakte inspectie van pijpleidingen.
Emergency Response – Pipeline bedrijven hebben uitgebreide emergency response teams die trainen voor de mogelijkheid van een breed scala van mogelijke ongevallen en noodsituaties.
De One Call Program – Alle 50 staten hebben ingesteld wat bekend staat als een programma ‘een gesprek’, die graafmachines biedt, bouwvakkers, en iedereen die geïnteresseerd is in het graven in de grond rond een pijpleiding met een telefoonnummer dat kan worden opgeroepen wanneer een opgraving activiteit is gepland. Deze oproep waarschuwt de pijpleiding bedrijf, dat mag de vlag van de omgeving, of zelfs te sturen vertegenwoordigers naar de graven te monitoren. De nationale 3-cijferig nummer voor een oproep is “811.”