Alternatieve Brandstoffen

70Alternatieve-BrandstoffenAntargaz, een dochterbedrijf van de UGI groep, start met de verkoop van aardgas aan particulieren, bedrijven, zelfstandigen en industri?le ondernemingen in Vlaanderen en Walloni?. Dat meldt het bedrijf dinsdag in een persbericht. Antargaz had die intentie dit voorjaar reeds aangekondigd op Batibouw.

Fusion Media would like to remind you that the data contained in this website is not necessarily real-time nor accurate. All CFDs (stocks, indexes, futures) and Forex prices are not provided by exchanges but rather by market makers, and so prices may not be accurate and may differ from the actual market price, meaning prices are indicative and not appropriate for trading purposes. Therefore Fusion Media doesn`t bear any responsibility for any trading losses you might incur as a result of using this data .

De kwaliteit van de dienstverlening is een voortdurende uitdaging. Electrabel ontwikkelde een aanbod van flexibele en modulaire diensten, gericht op het energiegedrag en de energiekeuzes. Die helpen de klant om zijn energieverbruik te verminderen en zijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

Nogal wat studenten en half-intellectuelen verkeren in 1968 in de ban van de Parijse meirevolte en ageren voor verandering. Bij de nationale energievoorziening heeft eveneens een revolutie plaats. De Nederlandse kolenproduktie daalt in de tweede helft van de jaren zestig met meer dan een miljoen ton per jaar. In de Mijnnota kondigt het kabinet aan dat de Limburgse mijnen binnen vijf tot zes jaar definitief zullen sluiten. Een belangrijke aanleiding voor de mijnsluitingen is dat behalve de gezinnen ook het vaderlandse bedrijfsleven op grote schaal op aardgas overschakelt.

Winstdeling plus de inkomsten aan vennootschapsbelasting maakten dat de staat 70 procent van de aardgasverdiensten zou binnenhalen. Men ging uit van een bewezen gasvoorraad van 150 miljard kubieke meter. De nog niet bewezen voorraad bedroeg naar schatting 400 miljard kubieke meter.