Elektriciteit Competitieve

80Elektriciteit-CompetitieveHet was ter gelegenheid van Batibouw dat Antargaz eerder dit jaar aankondigde dat het zou starten met de verkoop van aardgas. Vandaag maakt aardgas integraal deel uit van het aanbod van Antargaz, waardoor het helemaal meegaat in de steeds verdergaande liberalisering van de Belgische gasmarkt.

Antargaz is vooral bekend als distributeur van propaan en butaan en is in Europa (Benelux en Frankrijk) marktleider voor LPG. Nu biedt het bedrijf in Vlaanderen en Walloni? ook aardgas aan. Bij de lancering biedt Antargaz particulieren een variabel tarief aan. Voor professionele klanten hanteert het bedrijf een vast en variabel tarief.

Vanaf vandaag is aardgas via Antargaz beschikbaar in Walloni? en in Vlaanderen. Antargaz richt zich met haar vervolledigde aanbod op huishoudens, bedrijven en de industrie en biedt een oplossing voor zowel klanten op het platteland als in de stad. Antargaz wil aan hun behoeften voldoen door de nadruk te leggen op hun eenvoudig en voordelig aanbod. Antargaz is dus de enige speler in de markt die een gasoplossing aanbiedt voor iedereen.

Fusion Media or anyone involved with Fusion Media will not accept any liability for loss or damage as a result of reliance on the information including data, quotes, charts and buy/sell signals contained within this website. Please be fully informed regarding the risks and costs associated with trading the financial markets, it is one of the riskiest investment forms possible.

De net ontdekte bodemrijkdom lijkt landelijke beleidsmakers naar het hoofd te stijgen. Zij doen het kostbare, milieuvriendelijke aardgas soms in de uitverkoop. Het wordt bijvoorbeeld voor een appel en een ei verkocht aan tuinders, die hierdoor een oneigenlijk concurrentievoordeel krijgen ten opzichte van hun collega’s in landen waar de warme zon druiven, tomaten en paprika’s vrijwel voor niets doet groeien. De gemakkelijke beschikbaarheid van aardgas tegen in verhouding lage prijzen werkt in de hand dat de economische bedrijvigheid in Nederland steeds energie-intensiever wordt.