Antargaz start met de verkoop van aardgas!

Antargaz start met de verkoop van aardgas!Brussel, 25 juni 2013 – In februari kondigde Antargaz, leider in de distributie van propaan en butaan, aan dat het nog dit jaar van start zou gaan met de verkoop van aardgas. Nu is het zo ver: particulieren, bedrijven, zelfstandigen en industriële ondernemingen kunnen vanaf nu aardgas afnemen bij Antargaz, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Deze nieuwe aardgasleverancier wil het verschil maken door een goede service te leveren tegen competitieve prijzen.

Het was ter gelegenheid van Batibouw dat Antargaz eerder dit jaar aankondigde dat het zou starten met de verkoop van aardgas. Vandaag maakt aardgas integraal deel uit van het aanbod van Antargaz, waardoor het helemaal meegaat in de steeds verdergaande liberalisering van de Belgische gasmarkt.

Na de groei die het bedrijf in 2012 kende, gaat Antargaz verder op de ingeslagen weg en gaat het de uitdaging aan om een complete en transparante oplossing te bieden voor de consument.

Vanaf vandaag is aardgas via Antargaz beschikbaar in Wallonië en in Vlaanderen. Antargaz richt zich met haar vervolledigde aanbod op huishoudens, bedrijven en de industrie en biedt een oplossing voor zowel klanten op het platteland als in de stad. Antargaz wil aan hun behoeften voldoen door de nadruk te leggen op hun eenvoudig en voordelig aanbod. Antargaz is dus de enige speler in de markt die een gasoplossing aanbiedt voor iedereen.

Antargaz is een toegankelijke leverancier, met aandacht voor een goede prijs/service verhouding. Bij de lancering van aardgas biedt Antargaz particulieren een variabel tarief aan, de goedkoopste oplossing in de huidige marktomstandigheden. Voor professionele klanten hanteert Antargaz een vast en variabel tarief. Ongeacht het tarief, Antargaz is steeds bij de meest voordelige leveranciers van de markt.

Eenvoud en transparantie zijn de twee sleutelwoorden voor de energieleverancier, en daarbovenop wil Antargaz ook beschikbaar zijn voor de consument die advies wil inwinnen over de beste oplossing voor zijn of haar specifieke situatie.