Marketing Bedrijven van Natural Gas

Marketing Bedrijven van Natural GasAlle marketing bedrijven moeten hebben, in aanvulling op de kern handelsgroep, significant ‘achterkamer’ operaties. Deze ondersteunende medewerkers zijn verantwoordelijk voor de coördinatie van alles met betrekking tot de verkoop en aankoop van fysieke en financiële aardgas, waaronder het regelen van vervoer en opslag, het plaatsen van afgeronde transacties, facturatie, boekhouding, en alle andere werkzaamheden die nodig is om de aan-en verkopen gearrangeerd door voltooien de handelaren. Aangezien marketeers werken over het algemeen met de zeer lage winstmarges, kunnen de efficiëntie en effectiviteit van deze achterkamer operaties een grote impact op de winstgevendheid van de gehele marketing operatie.

In aanvulling op de handelaren en ondersteunende staf, marketing bedrijven hebben meestal een uitgebreide risico-operaties. Het risico management team is er verantwoordelijk voor dat de handelaren niet de marketing bedrijf blootstellen aan buitensporige risico’s. Top-level management is verantwoordelijk voor het instellen van richtlijnen en risico beperkingen voor de marketing, en het is aan het risico management team om ervoor te zorgen dat handelaren voldoen aan deze richtlijnen. Risicomanagement activiteiten zijn zeer complex, en vertrouwen op complexe statistische, mathematische en financiële theorie om ervoor te zorgen dat risico-exposure wordt onder controle gehouden. De meeste grote verliezen in verband met marketing operations optreden wanneer risicomanagement beleid worden genegeerd of niet binnen het bedrijf zelf afgedwongen.

De marketing van aardgas is een integraal onderdeel van het aardgas supply chain. Aardgas marketeers ervoor te zorgen dat een levensvatbare markt voor aardgas bestaat te allen tijde. Efficiënte en effectieve fysieke en de financiële markten zijn de enige manier om ervoor te zorgen dat er een eerlijke en billijke prijzen van grondstoffen, een afspiegeling is van het aanbod en de vraag naar de grondstof, wordt gehandhaafd.