Pipeline Bouw

Pipeline BouwAardgas gebruik toeneemt, neemt ook de behoefte aan transport-infrastructuur in de plaats aan de toegenomen vraag te voldoen. Dit betekent dat de pijpleiding bedrijven voortdurend de beoordeling van de stroom van aardgas in de VS, en het bouwen van pijpleidingen voor het transport van aardgas kunnen die gebieden die achtergestelde zijn

Inventarisatie van de Rechter-van-Way

Het construeren van aardgasleidingen vergt veel planning en voorbereiding. Naast het daadwerkelijk bouwen van de pijpleiding, moet een aantal vergunningen en regelgevende processen worden afgerond. In veel gevallen, voor het begin van de vergunningsprocedure en toegang land processen, aardgasleiding bedrijven bereiden een haalbaarheidsanalyse om ervoor te zorgen dat een aanvaardbare route voor de pijpleiding bestaat dat zorgt voor de minste impact op het milieu en de infrastructuur al aanwezig.

Uitgaande van een pijpleiding bedrijf verkrijgt alle benodigde vergunningen en voldoet aan alle wettelijke eisen, de bouw van de pijp kan beginnen. Een uitgebreid onderzoek uitgevoerd van de geplande route is voltooid, zowel vanuit de lucht en op het land, om te zorgen dat er geen verrassingen opduiken tijdens de eigenlijke montage van de pijpleiding.

Een pijpleiding installeren is net als een assemblagelijn proces, met secties van de pijpleiding in fasen voltooid. Eerst wordt het pad van de pijpleiding vrijgemaakt van alle verwijderbare hindernissen, zoals bomen, rotsen, penseel, en iets anders dat de bouw kan verbieden. Eenmaal weg van de pijpleiding voldoende is ontruimd aan de bouwmachines toestaan ​​om toegang te krijgen, zijn delen van leidingen langs het beoogde pad gelegd, een proces genaamd ‘rijgen’ de pijp. Deze leidingdelen zijn gewoonlijk 40-80 voet lang, en kenmerkend bestemming. Dat wil zeggen, bepaalde gebieden hebben verschillende eisen voor bekledingsmateriaal en pijpdikte.